Livrare & retur ­čÜÜ

├Än Rom├ónia, termenul de livrare este ├«ntre 2-7 zile lucr─âtoare, cu confirmarea expres─â de c─âtre un operator www.doti.ro a intervalului ├«n care se face livrarea. ├Än afara Rom├óniei, termenul de livrare este de 5-10 zile lucr─âtoare, din momentul confirm─ârii comenzii ╚Öi a pl─â╚Ťii.

Pentru livr─ârile ├«n afara ╚Ť─ârii, termenul de livrare se calculeaz─â din momentul confirm─ârii pl─â╚Ťii.

Livrarea produselor se face prin firme specializate de curierat contractate. Toate costurile vor ap─ârea ├«n factura proform─â, separat de costul produselor achizi╚Ťionate.

Produsele comandate se livreaz─â ├«n toat─â ╚Ťara, utiliz├ónd modalitatea ╚Öi termenul de livrare alese de tine la efectuarea comenzii. Produsele se afl─â ├«n ambalaj ecologic din carton ╚Öi sunt asigurate pe tot parcursul transportului p├ón─â la livrare.

├Än cazul pl─â╚Ťii ├«n avans prin virament bancar, termenul de livrare se calculeaz─â din momentul intr─ârii ├«ntregii sume ├«n contul SC Doti Kuvio SRL.

├Än cazul ├«n care nu pute╚Ťi fi g─âsit la data ╚Öi ora stabilite pentru livrare, vei fi apelat la num─ârul de telefon declarat, ├«n caz contrar, curierul va p─âstra bunurile comandate timp de 5 zile lucr─âtoare, interval ├«n care v─â vom contacta din nou pentru a definitiva livrarea. ├Än cazul ├Än care nici de aceast─â dat─â nu ve╚Ťi fi g─âsit, comanda va fi anulat─â. ├Än cazuri speciale (produsele comandate nu se afl─â ├«n stocul nostru, dificult─â╚Ťi de transport) ne rezerv─âm dreptul de a m─âri corespunz─âtor perioada de livrare.

Doti┬á ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a nu acepta comenzi ╚Öi/sau livr─âri de la anumi╚Ťi clien╚Ťi ╚Öi/sau c─âtre anumite adrese.

Retur

Produsele ce sunt comercializate prin acest site au, fiecare, garan╚Ťia ╚Öi/sau service-ul oferite acestora de produc─âtor. Nu se poate invoca garan╚Ťia ├«n condi╚Ťiile utiliz─ârii improprii sau incorecte a produsului (contact cu apa sau cu suprafe╚Ťe abrazive). ├Än maxim 48 de ore de la livrarea produsului, ├«n cazul depist─ârii unor probleme, clientul poate solicita companiei noastre returnarea produsului/produselor, numai ├«n ambalajul original ╚Öi ├«mpreun─â cu originalele documentelor tranzac╚Ťiei respective. ├Än acest caz, acestuia i se poate ├«nlocui respectivul obiect cu unul identic sau ÔÇô dac─â acest lucru nu este posibil ÔÇô poate primi ├«napoi suma pl─âtit─â pentru acel obiect.

Produsele primite vor fi verificate ├«n prezen╚Ťa reprezentantului transportatorului, iar dac─â din nefericire produsele se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul are dreptul de a refuza comanda ╚Öi este rugat s─â reclame aceste daune pe adresa de e-mail.┬á Doti Kuvio returneaz─â contravaloarea (dac─â plata a fost efectuat─â ├«n avans) sau retrimite coletul la cererea clientului.

Prin continuarea navig─ârii pe site-ul nostru sunte╚Ťi de acord cu politica cookies ­čôő